Hodinový pronájem vozu s řidičem v Praze – PrahaTransfers.cz

Hodinový pronájem vozu s řidičem v Praze

PrahaTransfers.cz je jednou z hlavních dopravních společností v České republice a hlavních městech Evropy. Jsme nejlepší možností, jak si půjčit auto s řidičem online v Praze. Vaši návštěvu Prahy Vám spolehlivě a rychle usnadníme naší hodinovou autopůjčovnou.

Příklad: Máte schůzku, chcete se projít nebo vyfotit třeba v Karlových Varech nebo kdekoli a chcete mít řidiče každou minutu po ruce? Jednoduše se spočítá jedna cesta našich transferů např. do Karlových Varů za (příklad) 130 € a následně hodinová sazba za čekání na řidiče nebo jízdu po městě (max. 30 km) a hodinová sazba je 600,- /h nebo €25/hod.

Nabízíme Vám pronájem vozu s řidičem v Praze, na letišti a v okolí, s týmem zkušených a profesionálních soukromých řidičů, kde je vždy zaručena dochvilnost a diskrétnost za přijatelnou cenu.

Všichni naši řidiči byli speciálně vybráni, takže můžeme s klidem říci, že nabízíme prvotřídní služby soukromého řidiče v Praze.

S PrahaTransfers.cz vždy předem víte přesnou cenu vaší rezervace pro vaše personalizované zájezdy. Nejsou zde žádné skryté poplatky. Vždy obdržíte vynikající služby za dostupnou cenu a dorazíte do cíle s elegancí a pohodlím, které nabízejí naše služby nejvyšší kvality.
Pronájem auta s řidičem na akce a kongresy v Praze

Můžete si u nás pronajmout naši řadu vozidel s řidičem pro přepravu vašich akcí nebo kongresů. Pro vaše jednání a veletrhy máme třídní taxi, svatební vozy, taxíky Mercedes, VIP a luxusní taxi. Pokud potřebujete převoz umělců, herců, hereček, modelingové agentury nebo profesionálů v Praze, neváhejte si u nás půjčit auto s řidičem na hodinu či den.

Služební cesty a kongresy: Zajišťujeme pozemní přepravu pro služební cesty na hlavních letištích a ve městech a samozřejmě v Praze a na letišti. S PrahaTransfers.cz se můžete spolehnout na transfery vašeho obchodního týmu nebo účastníků konference. Ať už vaši hosté cestují sami nebo ve skupinách, máme vozidla s řidiči a zkušenostmi, abychom zajistili profesionální a hladký zážitek z cestování.

Soukromý šofér na hodiny v Praze: Jste člověk, který jezdí na několik jednání po městě? Máte exkurzi nebo skupinový výlet? Potřebujete VIP transfer v Praze?

Máte-li hodiny osobního řidiče, je cestování do neznámého města nebo organizování turistického výletu jednoduché, snadné a pohodlné. Zeptejte se nás, co potřebujete vědět o našich hodinových autoservisech. Nabízíme služby soukromých řidičů v Praze.

Point to point, door to door servis: Nabízíme také point to point autoservis v Praze pro služební i osobní cesty. Jeden z našich profesionálních řidičů vás odveze od dveří ke dveřím, bez ohledu na to, kolik zastávek musíte udělat. Požádejte nás o nezávaznou cenovou nabídku a uvidíte, že naše ceny jsou velmi příznivé. Váš soukromý řidič pro vše, co potřebujete.